Online rezervacije

Rent-A-Car
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Garancija najniže cijene
Statistika najam automobila
160
Zemalja
60.000
Lokacija

8.1 M
Rezervacije godišnje
100%
Najbolje cijene
Uključeni u naše ponude - Zašto Najam-automobila.com?
  • Sve uključeno u cijeni najma
  • Besplatno otkazivanje do 48 sati
  • Nema naknada kreditnom karticom
  • Neograničena kilometraža
  • TP - Osiguranje od krađe
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Pomoć u slučaju kvara
  • 24-7 Korisnička podrška
Online rezervacije
Korak 1: Traži, Upit
Molimo odaberite mjesto uključivanje najam automobila (država, grad, mjesto, npr. Zračna luka) i, ako se razlikuje od podnošenje sučelja lokacija snimanja, možete podesiti. Zatim unesite datum i vrijeme snimanja i puštanje odvojeno. I u konačnici biti određena vozačevo dobi i otići u potragu.
Korak 2: Odaberite, Knjiga
Drugi stupanj odvija se po prvi put u potrazi sustava za rent a car nudi prema navedenom kriteriju pretraživanja kako bi pronašli savršen automobil. Popis prilagođenih automobila iz prikazanim rezultatima pretraživanja prema naselju u cijenu, tako da će biti najviše naprijed najjeftiniji. Kratak opis naknadu za iznajmljivanje automobila, auto, neke važne informacije i uvjeti za rješavanje prikazanu uz svaki automobil. „Otišao sam na citat” funkcija ispod gumba Rezervacija pruža priliku za to citat Da se kasnije putem e-maila. Molimo izaberite ako uspjela, kliknite gumb knjiga.
Korak 3: Knjiga, Dodaci
U ovom odjeljku ćete dobiti detaljniji pregled u vezi odabranog najam automobila, također možete zatražiti razne dodatke za vrijeme trajanja najma automobila. Ovdje provjerite smatra potrebnim dodaci plaćaju se na licu mjesta od rent a car tvrtki u automobilu tijekom snimanja. Takvi dodaci uključuju GPS, dječje sjedalice, lance za snijeg, ski-držač. Ako bi mogao birati sve potrebne dodatke, kliknite Dalje.
Korak 4: Knjiga, Unos podataka
U ovom koraku, molimo unesite svoje podatke menadžer / vozača. Provjerite točnost podataka, a zatim kliknite gumb knjiga. Nakon toga, ako se pop-up prozor će preuzeti u zračnoj luci u najam automobila, molimo unesite broj letova, kao dobro.
Korak 5: Sigurno plaćanje, Potvrda
Odaberite odgovarajući način plaćanja, a zatim ispunite podatke platna kartica je potrebno na temelju obrasca. Klikom na gumb pojavit će se na stranici rezervacije s potvrdom rezervacije na broj. Nakon toga primit ćete e-mail, koji sadrži važne informacije o detaljima i suzdržanost glede potvrde. Trebat će vam ova tiskana verzija automobila je dostavljen.